Nieuw bij WoonEnergie: de Eneco WarmteWinner®

De WarmteWinner doet precies wat hij zegt: warmte terugwinnen. WoonEnergie biedt de WarmteWinner aan in combinatie met de slimme thermostaat Toon® en een 5-jarig abonnement op Toon.

WW_Los_L.Blauw.jpg

Waarom dit aanbod?

WoonEnergie helpt woningcorporaties bij het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen. De Eneco WarmteWinner® en Toon zijn hier de perfecte tools voor.

Meer over de WarmteWinner en Toon

De Eneco WarmteWinner® recyclet de warmte in huis. Dat scheelt tot de helft in het gasverbruik voor verwarming. Zo helpen we het milieu.

De WarmteWinner® werkt op stroom, wat betekent dat het stroomverbruik omhoog gaat. Hoeveel is afhankelijk van de persoonlijke situatie. Van gas naar stroom is sowieso een goed is. Gas is namelijk beperkt beschikbaar en stroom is duurzaam op te wekken, door middel van bijvoorbeeld zonne- of windenergie.

Toon weet precies hoe hij de WarmteWinner en cv-ketel aan moet sturen om het beste rendement te halen. Toon geeft ook nog eens inzicht in het gas- en stroomverbruik, bedient de ventilatie en weet wanneer de filter aan vervanging toe is.

289A.JPG

Contact met een adviseur

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Onze adviseurs vertellen u graag meer over WoonEnergie en de voordelen die we uw woningcorporatie kunnen bieden.

088 - 89 51 090

Op werkdagen van 8.30 tot 18.00 uur

Stuur een e-mail