Top 3 Prijsgarantie

Bij WoonEnergie krijgt u een scherp energietarief dat behoort tot de drie voordeligste aanbiedingen in de markt van vergelijkbare aanbiedingen. Dat is onze Top 3 Prijsgarantie.

Voordelige energietarieven voor huurders

WoonEnergie is in 2002 opgericht door meer dan 300 woningcorporaties en Aedes met als doel: betaalbare en duurzame energie leveren aan huurders. Met onze Top 3 prijsgarantie maken we deze belofte meetbaar. Een onafhankelijke prijsvergelijking en een transparante procedure vormen de basis voor deze garantie.

Jaarlijkse check

Onze energietarieven behoren continu tot de drie voordeligste van Nederland - in de markt van vergelijkbare aanbiedingen. Dit goede aanbod kunnen we waarmaken door daar zorgvuldig op te sturen. Wij bieden niet altijd de allerlaagste prijs, maar wel structureel een van de laagste prijzen. Ook bij contractverlengingen. Daar ziet een onafhankelijke externe partij op toe. Elke jaar wordt er door door een onafhankelijke externe partij een controle gedaan. Bij deze controle wordt nagegaan of de vastgestelde tarieven in de Top 3 Prijsgarantie voor de levering van groene stroom en gas altijd tot de voordeligste drie van Nederland behoren. En daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders.

Keurmerk_DEF_RGB.jpg
  • Onze energietarieven behoren continu tot de drie voordeligste van Nederland - in de markt van vergelijkbare aanbiedingen.
  • De Top 3 Prijsgarantie geldt voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Klanten zijn dus altijd verzekerd van een gegarandeerd lage prijs.
  • Een onafhankelijke externe partij voert jaarlijks een controle uit op het nakomen van de Top 3 Prijsgarantie.