313A.JPG

De voordelen van WoonEnergie

Speciaal voor u als bewindvoerder ontwikkelen wij een portal. Met deze portal kunt u makkelijk en snel de energiecontracten van uw cliënten beheren. Binnenkort hopen we u een nieuwe update te geven over deze portal. U kunt telefonisch al een energiecontract sluiten.

142A.JPG

Blijvend Voordeel

Geen addertjes, welkomstkado’s en tarieven die na een jaar omhoog schieten. WoonEnergie biedt een eerlijk en scherp tarief, dankzij de Top3 Prijsgarantie. We waarderen niet alleen nieuwe klanten maar ook onze bestaande klanten. Daarom krijgt iedereen van ons dezelfde prijs, ook bij een verlenging. Zo weet u zeker dat u goed zit en hoeft u niet elk jaar op zoek naar de beste prijs en over te stappen. Blijvend Voordeel dus.

100A.JPG

Geen waarborgsom

Als onderdeel van Eneco deelt WoonEnergie de missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken. Om die reden worden bewindvoerders vrijgesteld van een waarborgsom. Nederlanders die (tijdelijk) niet hun eigen financiële zaken kunnen regelen, kunnen zo profiteren van Blijvend Voordeel en automatisch 100% groene stroom.

235A.JPG

Wij snappen wat voor huurders belangrijk is


Zoals voordelige energie, want het leven is al duur genoeg. WoonEnergie helpt huurders in heel Nederland stap-voor-stap op weg bij het verlagen van hun energierekening. Bij ons wordt besparen op energie heel eenvoudig. Neem telefonisch contact met ons op voor een aanbod van een energiecontract. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur via 0800 - 1466 (gratis).

Heeft u vragen of tips?

Dan horen wij die uiteraard graag. Mail hiervoor naar onze klantenservice of neem telefonisch contact op via 0800 - 1466 (gratis). Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur.